Rädslor och Fobier

Om du känner stark rädsla för något eller om det till och med är så illa att du har utvecklat en fobi mot något, så lever du inte det liv du skulle kunna göra. Det begränsar dig och du går miste om tillfällen och möjligheter som skulle berika ditt liv och utveckla dig som människa.

EFT har visat sig vara ett kraftfullt verktyg när det gäller att bli fri från rädslor och fobier av olika slag. Och det bästa av allt är att du inte behöver utsätta dig för det som du är rädd för under behandlingen (som i till exempel KBT-behandling), utan du behöver bara ta kontakt med känslan genom att tänka på det obehagliga. Samtidigt tar vi hand om känslorna som kommer genom att knacka lätt på akupunkturpunkter. Undan för undan ändras nu känslorna och rädslan släpper taget om dig. Behandlingen befriar dig från sjukliga rädslor men påverkar inte dina naturliga, sunda överlevnadsinstinkter.

 

Exempel på rädslor:

Rädsla för att gå till tandläkaren
Rädsla att tala inför människor
Rädsla för att inte duga till
Prestationsångest
Förlossningsrädsla
Mörkerrädsla
Flygrädsla
Höjdrädsla
Hundrädsla
Allmän oro

 

Exempel på fobier:

Social fobi
Agorafobi (fobi för offentliga platser)
Hypokondri (Inbillningssjuka)
Tandläkarskräck
Sprutfobi
Ormfobi
Spindelfobi 

 

Förutom att du får hjälp av en utbildad terapeut med att hitta in till kärnan av problemet och bli fri från det, får du samtidigt lära dig en metod som du kan använda i situationer där du känner dig nervös, orolig eller rädd. Knackandet gör dig lugn och är ett effektivt verktyg som du bär med dig hela livet.

Välkommen att ringa eller maila mig för en 30 minuter kostnadsfri konsultation utan förpliktelser, där jag berättar mer om hur det går till. Efter det kan du se om du tror att detta kan vara något för dig.

Kontakta mig